Penafian

Penafian untuk Tryourtech

Sekiranya anda memerlukan lebih banyak maklumat atau mempunyai sebarang soalan mengenai penafian tapak kami, sila hubungi kami melalui e-mel di muhammdhaseeb17@gmail.com

Penafian untuk Cuba Tech kami

Semua maklumat di laman web ini – https://tryourtech.com/ – diterbitkan dengan niat baik dan untuk tujuan maklumat umum sahaja. Cuba Tech kami tidak membuat sebarang jaminan tentang kesempurnaan, kebolehpercayaan, dan ketepatan informasi ini. Apa-apa tindakan yang anda ambil atas maklumat yang anda temukan di laman web ini (Cuba Tech Kami), adalah dengan risiko anda sendiri. Coba Tech kami tidak akan bertanggung jawab atas kerugian dan / atau ganti rugi sehubungan dengan penggunaan situs web kami. Penafian kami dijana dengan bantuan Generator Penafian dan Penjana Penafian.

Dari laman web kami, anda boleh melawati tapak web lain dengan mengikuti hyperlink ke tapak luar tersebut. Walaupun kami berusaha untuk menyediakan pautan yang berkualiti kepada laman web yang berguna dan beretika, kami tidak mempunyai kawalan ke atas kandungan dan sifat laman web ini. Pautan ini ke laman web lain tidak menyiratkan cadangan untuk semua kandungan yang terdapat di laman web ini. Pemilik tapak dan kandungan mungkin berubah tanpa notis dan mungkin berlaku sebelum kami mempunyai peluang untuk menghapus pautan yang mungkin ‘buruk’.

Sila juga sedar bahawa apabila anda meninggalkan laman web kami, tapak lain mungkin mempunyai dasar dan syarat privasi yang berbeza yang berada di luar kawalan kami. Pastikan anda menyemak Dasar Privasi dari laman-laman ini serta “Syarat Perkhidmatan” mereka sebelum terlibat dalam sebarang perniagaan atau memuat naik sebarang maklumat.

Persetujuan

Dengan menggunakan laman web kami, anda dengan ini bersetuju dengan penafian kami dan bersetuju dengan termanya.

Kemas kini

Sekiranya kami mengemaskini, meminda atau membuat sebarang perubahan kepada dokumen ini, perubahan tersebut akan disiarkan dengan jelas di sini.