Berapa Banyak Bloggers Buat Uang

Berapa Banyak Bloggers Buat Uang

Dalam artikel ini, kita akan membincangkan “Berapa Banyak Pembuat Blog Buat”, Jika anda baru dalam blog atau ingin memulakan laman web blogging maka saya akan mencadangkan anda untuk Hosting BlueHost Kerana Mereka Baik Dalam Segalanya.

Jika anda belum membuat keputusan mengenai topik yang anda harus mulakan laman web blog anda, pos ini akan membantu anda memilih ceruk terbaik untuk memulakan blog anda sekarang.

Mari Kita Lihat Jenis Blogging dan Pendapatan mereka
Blogging Part-Time – Beberapa blogger Blogging Paruh waktu untuk meningkatkan pendapatan mereka dan mereka boleh mendapat sehingga $ 1000 sebulan.
The Hobbyist One – Secara amnya jenis blogger ini, blog dengan kebiasaan yang ada dan tujuannya bukanlah untuk menghasilkan wang tetapi mereka mengikuti kebiasaan tetapi tidak bermakna mereka tidak dapat menghasilkan wang, mereka dapat menghasilkan uang tetapi mereka harus mengewangkan kandungan mereka dengan iklan atau mereka juga boleh melakukan pemasaran sekutu tetapi masih ada jenis blogger yang melakukan blogging kerana kebiasaan mereka tidak mendapatkan wang.
Blogger sepenuh masa – Bloggers ini bekerja sepenuh masa di blog dan mereka hanya memberi tumpuan kepada blogging supaya jenis blogger ini menghasilkan wang antara $ 1 hingga $ 5000 hanya melalui iklan dan mereka boleh membuat lebih banyak dengan menggunakan beberapa pilihan untuk mengewangkan kandungan mereka .
Sekarang lihat Imej di bawah ini untuk pemahaman yang jelas mengenai pendapatan semua jenis blogger

berapa banyak yang dilakukan oleh blogger

Berapa Banyak Bloggers Buat Uang

Satu tinjauan oleh laman web yang dipercayai 1,500 Permulaan dan Pro Blogger mengenai berapa banyak blogger membuat berkata 10% daripada jumlah blogger tidak membuat apa-apa dan 63% daripada mereka membuat $ 1 hingga $ 100 sebulan.

tetapi anda boleh mengambil bahagian positif kerana 37% daripada mereka membuat lebih daripada $ 100 sebulan

Jadi ya – sementara tidak semua orang akan membuat apa-apa, anda mempunyai peluang untuk menghasilkan wang jika anda meletakkan kerja keras dan kerja pintar ke dalamnya.

Sekarang, Untuk Menjadi Jujur, Dalam satu lagi tinjauan oleh blogging.org daripada 1000 blogger, mereka telah ditanya berapa banyak wang yang mereka buat

81% tidak pernah membuat $ 100 dari blogging
8% membuat wang yang cukup untuk menyokong keluarga
2% membuat $ 150K + blogging 1-2 jam sehari
9% melakukan blogging 4-6 jam sehari
Saya fikir kedua-dua tinjauan ini membantu anda untuk memahami “Berapa Banyak Blogger Buat”,

Cara yang betul untuk membuat blogging wang
Sekarang sebab yang paling popular mengapa kebanyakan blogger starter tidak membuat apa-apa dolar tunggal kerana mereka mula blogging tanpa minat mereka hanya berfikir tentang wang dan mereka tidak memikirkan minat mereka sekarang untuk memulakan blog anda harus menyimpan ketiga-tiga mata dalam fikiran anda.

berapa banyak yang dilakukan oleh blogger

Anda mesti memilih minat anda, semangat anda, anda tidak perlu memilih NIches CPC tinggi. Sekiranya anda memilih minat anda maka pada suatu hari anda akan membuat pendapatan yang cukup untuk menjalankan keluarga anda dengan kehidupan yang indah.
Perkara-perkara yang baik mengambil masa, Jika anda baru saja memulakan blog dan kecuali $ 1 maka anda berada dalam cara yang salah, anda harus mempunyai kesabaran, Kerana perkara yang baik mengambil masa untuk berlaku.
Kerja pintar adalah lebih penting daripada kerja keras, Jika anda bekerja dengan cara yang salah maka anda tidak akan mendapat sesen pun dari blog anda. Untuk pangkat di google terdapat beberapa langkah yang harus diikuti, anda perlu bekerja dengan bijak untuk tidak memberi peringkat 1 google. dan tidak ada kelebihan blog yang baik jika tidak ada yang membaca blog itu. Jadi pastikan anda bekerja di luar laman web anda untuk membuat kedudukan blog anda.
10 Tips Berkesan Untuk Menulis Blog yang Lebih Baik, Baca artikel ini untuk mendapatkan 10 petua teratas dari pengalaman masa lalu saya dan elakkan banyak kesilapan yang dilakukan seorang pemula.

Faktor-faktor yang Paling Penting Untuk Terus Pikiran
Semasa anda memulakan blog, anda mesti mempunyai kesabaran kerana kebanyakan blogger yang memulakan blog tidak mempunyai kesabaran dan mereka berputus asa dalam tempoh 1 tahun kerana tidak mendapat pendapatan jadi nasihat saya kepada anda semua adalah

Apabila anda memulakan blog atau sesuatu, jangan berfikir tentang wang, Meningkatkan kandungan anda hari demi hari dan satu hari anda mempunyai lebih banyak pilihan untuk mendapatkan wang.

Saya harap anda hanya menikmati kandungan saya dan anda juga telah belajar sesuatu dan jika ada sesuatu yang saya telah terlepas atau jika anda mempunyai sebarang pertanyaan maka nyatakan permintaan anda di bahagian komen, saya dengan senang hati akan menjawab semua pertanyaan anda

Haseeb1212

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *