bagaimana untuk membetulkan isu terhad iklan dalam Adsense 2020

bagaimana untuk membetulkan isu terhad iklan dalam Adsense 2020

Bilangan iklan yang boleh anda tunjukkan telah terhad. Untuk butiran, Pergi ke Pusat Dasar. Mendapatkan mesej ini di laman utama Adsense? Jika ya, maka anda bukan satu-satunya. Oleh kerana kemas kini dasar baru-baru ini Google adsense, Ribuan penerbit menghadapi masalah ini. Saya juga menghadapi masalah ini. Tetapi saya mendapat jalan untuk memulihkannya. Di sini saya berkongsi kaedah yang baru dan berfungsi dengan mana anda dapat menyelesaikan masalah had penyebaran iklan adsense 2020.

Cara lain untuk menyelesaikan masalah had penyebaran iklan adsense 2020.
Berikut adalah beberapa artikel yang lebih berguna oleh Google yang anda boleh baca untuk menetapkan had iklan Adsense 2020:

Apakah Is Kelebihan Iklan Adsion Sementara 2020?

Beribu-ribu penerbit Adsense mendapatkan ralat ini di laman web Adsense mereka: “Jumlah iklan yang dapat anda tunjukkan telah dibatasi. Untuk butiran, Pergi ke Pusat Dasar “. Selepas mendapat had iklan adsense ini, Iklan berhenti memaparkan di laman web yang terjejas yang membawa kepada kerugian yang besar kepada penerbit adsense.

Terbitan had iklan adsense 2020 adalah disebabkan oleh dua sebab. Pertama adalah disebabkan oleh aktiviti tidak sah dan kedua ialah apabila adsense sedang menilai kualiti trafik. Isu aktiviti tidak sah umumnya untuk pengguna lama adsense sedangkan isu kualiti trafik biasanya terjadi untuk pengguna baru adsense.

Sebab-sebab isu had iklan adsense sementara.
1. Akaun dinilai
Servis iklan di akaun anda sedang dibatasi sementara sementara kami menilai mutu lalu lintas anda. Kami akan menyemak dan mengemas kini had secara automatik apabila kami terus mengawasi lalu lintas anda. Malangnya, kita tidak boleh mengatakan berapa lama ini akan berlaku.

bagaimana untuk membetulkan isu terhad iklan dalam Adsense 2020

Soln yang diberikan oleh Adsense untuk membuang had iklan: Teruskan untuk membina kandungan dan khalayak anda semasa kami menilai lalu lintas tapak anda. Juga pastikan anda mematuhi dasar Program AdSense.

2. Kebimbangan trafik tidak sah
Servis iklan pada akaun anda saat ini terbatas karena masalah lalu lintas yang tidak sah. Kami akan menyemak dan mengemas kini had secara automatik apabila kami terus mengawasi lalu lintas anda.

Bagaimana Memperbaiki Masalah Had Iklan Adsense 2020 | Selesaikan had iklan Adsense Terbitan 2020
Saya menghadapi masalah had iklan yang sama dari 26 Dis, 2019. Di sini, apa yang saya lakukan untuk mendapatkan semua iklan saya kembali.

1. Padamkan plugin iklan adsense jika anda menggunakan apa-apa.

2. Sekarang pergi ke adsense dan arsipkan semua iklan yang telah anda buat.

3. Sekarang tunggu selama seminggu dan unarchive semua iklan.

4. Juga membolehkan plugin iklan wordpress.

Itu sahaja. Selepas satu minggu, iklan akan mula muncul di laman web anda.

Nota: Bagi saya, saya masih mendapat ralat di laman web adsense tetapi semua iklan itu hidup di laman web saya.

* Kemas kini pada 9 Jan 2020: Semua iklan itu hidup selama seminggu. Kini saya menghadapi isu had iklan again sekali lagi. Saya akan mengemas kini artikel ini sekali lagi apabila saya menetapkan ini lagi atau mendapat sebarang e-mel mengenai penyingkiran daripada adsense. Jadi tunggu …

* Kemas kini pada 16 Jan 2020: Saya mengarkibkan semua iklan dan hanya menghidupkan iklan auto. Sekarang semua iklan dipaparkan tetapi pemberitahuan tentang had iklan adsense masih ada di bahagian dasar adsense. Harapan Adsense menyelesaikan masalah ini sekiranya.

Cara lain untuk menyelesaikan masalah had penyebaran iklan adsense 2020.
Tumpukan pada lalu lintas Organik.
Jika anda mendapat banyak trafik sosial (facebook, pinterest, twitter dll) dan trafik yang sangat kurang organik maka fokus pertama untuk mendapatkan lalu lintas organik (google, carian yahoo dll). Sebaik sahaja anda mula mendapat lalu lintas organik, tunggu selama satu atau dua bulan. Google secara automatik akan mengalih keluar had penyaalan iklan.

Jangan beli lalu lintas dari sebarang sumber. Adsense hanya mahu trafik yang berkualiti. Jadi lebih baik fokus pada trafik organik sahaja.
Jangan klik pada iklan anda sendiri, walaupun anda fikir ia baik untuk berbuat demikianJika anda berminat dengan iklan atau mencari URL destinasinya, klik pada iklan anda sendiri masih dilarang. Sebaliknya, anda boleh menggunakan bar alat penerbit AdSense. Perlu diingat bahawa walaupun kami menapis klik pada iklan anda sendiri, kami tidak mengabaikan semua klik tersebut sepenuhnya; jika kelihatan kepada kami bahawa penerbit telah mengklik iklannya sendiri untuk mengembung pendapatannya atau kos pengiklan, kami boleh melumpuhkan akaun untuk melindungi pengiklan kami.
Double- dan cek tiga kali pelaksanaan andaSepadang penerbit menggunakan pelaksanaan khusus yang mungkin mempunyai akibat yang tidak diinginkan pada permintaan iklan mereka. Pastikan pelaksanaan iklan anda mematuhi dasar peletakan iklan kami dan tidak mempunyai kesalahan pengaturcaraan. Juga, periksa iklan anda di pelayar dan platform yang berbeza untuk memastikan ia berfungsi seperti yang anda harapkan.
Berikut adalah beberapa artikel yang lebih berguna oleh Google yang anda boleh baca untuk kami.

Haseeb1212

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *