17 Tips Blogging Terbaik Untuk Menulis Dalam Blog

17 Tips Blogging Terbaik Untuk Menulis Dalam Blog

Menulis dalam blog tidak semudah yang kelihatan. Tidak cukup untuk menulis beberapa baris, masukkan imej, klik hantar dan bagikan di rangkaian sosial. Perkara ini lebih rumit dan, jika anda ingin laman web anda berjaya, saya akan memberitahu anda sehingga 17 tips blog yang pasti akan membantu anda untuk menyelesaikan tugas ini.

Pada pandangan pertama, semuanya kelihatan sangat mudah. Anda membuat blog, memuat turun templat, tulis di laman web, kongsi di rangkaian sosial dan tunggu kedatangan lawatan.

Inilah yang kebanyakan orang berfikir apabila mereka memulakan keusahawanan dalam talian mereka dengan blog mereka. Walau bagaimanapun, ini tidak semudah yang dilihat kerana kemudian semua blog akan berjaya, tidakkah anda berfikir?

17 Tips Blogging Terbaik Untuk Menulis Dalam Blog

Sebaliknya, hanya sedikit yang mencapai puncak bahagian atas, peratusan yang besar adalah antara yang diiktiraf dan yang paling banyak berada dalam status sederhana / rendah.

Oleh itu, ini bermakna bahawa menulis karangan dalam blog adalah untuk menunjukkan potensi terbesar anda, kebaikan anda, intipati anda dan, akhirnya, semua pengetahuan anda. Setakat ini semuanya sangat jelas. Tetapi bagaimana untuk menghantarnya kepada orang ramai? Dan yang lebih penting, bagaimana anda tahu bahawa anda menangani penonton yang tepat mencari kandungan anda?

Ini tidak mudah sama sekali. Oleh itu, ia sentiasa perlu mempunyai beberapa idea untuk menulis, walaupun asasnya, untuk mencapai matlamat anda. Tips blog

Jadi sekurang-kurangnya semasa anda mengamalkan dan menginternet menulis sebagai sebahagian daripada kehidupan harian anda sebagai seorang usahawan, anda akan mempunyai keupayaan untuk menampung penonton yang anda cari. Dan saya katakan ini dengan pengetahuan tentang sebab kerana saya ingat bahawa permulaan saya sebagai blogger melangkau banyak peraturan ini. Bukannya dia melakukannya dengan apa jua cara; Saya fikir saya melakukannya dengan betul dan itulah sebabnya saya mengikuti garis itu dalam kandungan saya.

Walau bagaimanapun, saya mempunyai nasib yang besar yang pada satu ketika dalam usaha blog saya saya bertemu seorang yang hebat yang membantu saya memperbaiki dan mengatasinya.

Nah, sekarang saya fikir ia bukanlah nasib, tetapi berdasarkan usaha saya, saya mendapat hadiah itu. Walau bagaimanapun, saya juga menyedari bahawa terdapat faktor keberuntungan 3% yang mungkin tidak semua orang mempunyai dan oleh itu, saya menulis garis-garis ini untuk membantu semua yang memerlukannya. Ini tidak bermakna bahawa anda akan menyelesaikan semua masalah anda sebagai pemula (atau bukan pemula) kerana, setelah itu, adalah tugas yang harus anda lakukan untuk diri anda sendiri oleh “Cheetahpapers” untuk mengetahui tentang penulisan esei.

Tetapi apa yang saya boleh lakukan ialah membantu anda atau ‘melembutkan’ laluan anda dan itu, halangan yang mungkin anda hadapi, sekurang-kurangnya lebih tertahankan.

17 Tips Blogging yang Akan Membantu Anda Menulis Blog Sebenarnya
Tips Blogging

1. Bagaimana untuk menulis catatan blog pertama?

Menulis post blog pertama adalah bahagian terpenting dari semua. Tidak kerana semua orang akan membaca anda kerana, sesungguhnya, anda tidak mempunyai lawatan dan, jika anda mempunyai satu, mereka akan menjadi sangat sedikit.

Tetapi ia adalah bahagian paling penting dari semua kerana ia akan menentukan bagaimana blog anda akan menjadi dan terutama bagaimana anda akan menjadi blogger. Tera pertama mengira banyak.

Oleh itu, ini adalah tip terbaik saya pada bahagian ini:

Terangkan maksud anda dengan blog tanpa rasa takut (tiada siapa yang akan memakan awak)
Pilih dengan baik imej yang anda akan masukkan ke dalam pos
Semak semula kandungan anda lagi dan lagi sebelum memberikan ‘menghantar’
Buat persembahan yang sejuk.
Menjadi rapat dan terutama bercakap tentang anda. Jika blog anda peribadi, elakkan diri anda dengan segala kos kerana anda akan membuat jarak tertentu dengan pembaca anda, yang tidak menarik.
2. Buat kalendar kandungan
Siang hari yang sama sentiasa. Jangan kalah dalam hal ini. Ini akan membantu anda sebagai tambahan kepada pengguna yang mengetahui hari-hari yang akan anda siarkan dan bahawa anda memperoleh kebiasaan komitmen.

Ia tidak berguna untuk berjaya dengan blog anda jika anda tidak mematuhi diri anda sendiri. Tidak perlu menulis setiap hari. Dengan itu, anda membuat jawatan seminggu adalah cukup, tetapi sentiasa mematuhi dan, jika suatu hari anda akan gagal, memberitahu penonton anda.

3. Belajar persaingan anda dalam menulis karangan
Mempelajari persaingan anda adalah penting kerana ia akan membimbing anda untuk mengetahui topik yang menarik. Sekiranya anda mahu keterlihatan tidak kira apa yang anda suka, khalayak anda sepatutnya menyukainya.

Itu tidak bermakna bahawa dari semasa ke semasa anda tidak menulis jawatan yang anda suka, tetapi mengikut nasihat saya nombor 1, ia akan membantu anda supaya pelawat anda mengetahui topik yang anda sedang berbincang dalam blog anda dan dalam proses itu, mereka mengikuti anda.

4. Jangan terobsesi dengan lawatan
Biasanya kita cenderung menjadi obses dengan lawatan sebaik sahaja kita memulakan menulis karangan dalam blog. Itulah kesilapan yang kejam. Anda tidak akan mendapat lebih banyak kerana anda menjadi terobsesi, anda juga boleh menyebabkan kesan yang bertentangan.

Daripada berfikir tentang bagaimana untuk mendapatkan lalu lintas tidak lama lagi, memberi tumpuan kepada membuat jawatan yang menarik. Penonton anda akan tiba lambat laun, saya boleh memberi jaminan kepada anda. Jadi bersabarlah.

5. Sediakan nilai dalam kandungan anda sentiasa
Adalah sangat penting untuk selalu memberikan nilai dalam semua jawatan yang anda tulis di blog anda. Ini akan membantu anda secara beransur-ansur meningkatkan lalu lintas pengunjung.

Tetapi bagaimana anda boleh menambahkan nilai jika terdapat mabuk dalam rangkaian? Nah, dari sudut saya

Dari pandangan, baca beberapa artikel blog yang menulis tentang subjek anda dan memperbaikinya.

Saya fikir ia adalah cara terbaik untuk menambah nilai kepada kandungan, jika tidak, anda akan menjadi satu lagi kerana anda tidak akan mengatakan sesuatu yang baru.

6. Buat artikel anda sangat visual
Kebanyakan blogger tidak mengambil kira konsep ini. Mereka biasanya meletakkan imej atau paling banyak 2. Itu baik-baik saja dalam sesetengah kes, tetapi saya fikir ia sentiasa dinasihatkan untuk meletakkan beberapa imej kerana anda memudahkan membaca ke pengunjung anda dan anda akan membantu untuk memastikan mata anda tidak letih.

Juga, mereka akan lebih memahami kandungannya dan itulah yang anda harapkan jika anda mahu dibaca lagi.

7. Beri cerita untuk penulisan esei anda
Menggambarkan cerita adalah penting untuk membuat bacaan lebih menyeronokkan dan mendapat perhatian pembaca anda. Orang ramai bosan dengan banyak teori. Jangan menjadi Wikipedia, menjadi orang dan, orang, bercerita.

Saya memberi jaminan bahawa jika anda mematuhi peraturan ini, segala-galanya akan menjadi lebih baik untuk anda dan secara beransur-ansur akan mendapat kesan yang anda harapkan.

8. Emosi plasma dalam kandungan anda
Untuk menyatakan emosi dalam isi adalah penting bagi pembaca untuk berempati dengan anda. Kita biasanya cenderung untuk berfikir bahawa manusia adalah rasional tetapi dalam kebenaran kita adalah emosi.

Jadi anda boleh faham sedikit lebih baik. Seseorang boleh melupakan apa yang anda katakan, tetapi tidak pernah bagaimana perasaan anda. Maksudnya, secara ringkasnya, jika anda menawarkan kepadanya pengalaman yang baik, dia akan mempunyai ingatan yang baik tentang anda. Dan jika anda mendapatnya, dia akan membacanya lagi.

9. Tangkap pelanggan
Salah satu misi utama yang perlu anda lakukan apabila anda menulis di blog dan yang biasanya tidak dilakukan pada mulanya sebagai seorang blogger adalah pengambilan pelanggan.

Ini sangat berbahaya dalam jangka panjang dan, apabila anda menyedarinya, anda perlu melakukan tugas yang sepatutnya anda lakukan pada masa itu, yang akan membawa anda lebih lama untuk mendapatkan penukaran yang diingini.

Mempunyai titik ini khususnya sangat jelas akan membantu anda untuk mempunyai lebih banyak lalu lintas pengunjung dan, juga, untuk mem virtualisasi kandungan anda.

10. Adakah SEO tetapi tulis untuk orang ramai
SEO adalah penting untuk mendapatkan penglihatan organik. Bagaimanapun, jika anda menulis seperti robot, anda tidak akan menyambung penonton anda. Juga, Google sudah dapat melihat bahawa anda memaksa kedudukan dan tidak suka apa-apa.

Anda boleh mendapatkan kesan sebaliknya, jadi anda perlu menjadi lebih semula jadi. Bercakap seperti orang dan bercakap dengan orang lain. Robot Google akan melakukan yang lain.

11. Jangan takut untuk menghubungkan blogger di sektor anda
Ramai orang takut untuk menghubungkan blog blogger lain tema yang sama kepada mereka kerana mereka berfikir bahawa pengunjung mereka akan berhenti membacanya.

Ada kemungkinan seseorang boleh melakukannya, tetapi secara amnya, itu tidak berlaku. Juga, jangan berfikir bahawa anda adalah satu-satunya yang wujud dalam blogosphere. Penonton anda membaca blog lain seperti anda, sama ada anda suka atau tidak.

Tetapi itu bukan isu subjek. Pautan ke blog dengan tema yang sama menambah nilai kepada kandungan, yang disukai Google dan boleh meletakkan anda lebih baik; Tanpa diskaun, tentu saja, anda menghasilkan karma secara dalam talian dan, tentunya, anda juga akan dihubungkan. Jadi hentikan begitu takut dan dihubungkan.

12. Pautan video ke kandungan
Video kini mempunyai banyak nilai dalam kandungan. Lebih daripada membuktikan bahawa mereka meletakkan artikel lebih baik, terutamanya jika video anda atau jika ia mempunyai tajuk yang sama dengan artikel anda.

Ini kerana orang kadang-kadang suka menonton lebih banyak video untuk membaca dan mungkin lebih memahami apa yang anda cuba hantar, atas alasan yang mudah bahawa kebanyakan pengguna tidak membaca, mengimbas kandungannya.

Tidak perlu dalam semua jawatan anda meletakkan video, tetapi ia akan menjadi baik untuk memasukkannya ke dalam entri yang anda mahu meletakkan kedudukan yang lebih baik.

13. Jangan menulis jawatan yang terlalu singkat
Sebagai rujukan kepada bilangan perkataan yang perlu ditulis dalam jawatan, terdapat perbahasan yang tidak pernah berakhir. Sesetengah mengatakan bahawa kuantiti tidak penting tetapi kualiti, yang lain kuantiti kata lebih penting dan ia juga menambah nilai.

Saya adalah salah seorang yang berfikir seperti detik. Dari semasa ke semasa anda boleh menulis jawatan pendek dan tiada apa yang berlaku; Saya telah melakukannya beberapa kali. Tetapi dengan persaingan brutal di internet, anda tidak akan mendapat banyak.

14. Masukkan tajuk dengan betul dalam jawatan
Tajuk utama adalah sangat penting dan bukan hanya untuk mengklasifikasikan jawatan blog anda mengikut bahagian; Mereka juga membantu algoritma enjin carian untuk memahami artikel anda dengan lebih baik, indeksnya dan kedudukannya lebih baik.

Sekiranya anda tidak memasukkannya ke dalam artikel anda, ia pasti akan menjejaskan anda. Jadi anda akan melihat apa yang anda lakukan.

15. Jangan cuba untuk menjual, memberi nasihat
Kesilapan yang banyak dari ramai penulis blog adalah bahawa mereka berhasrat untuk menjual di blog mereka dan, walaupun banyak kali itu niat sebenar, sepatutnya tidak kelihatan bahawa anda sedang mencari itu. Adalah lebih baik untuk memberi nasihat kerana siapa yang perlu memutuskan sama ada membeli atau tidak adalah pengguna.

Jika anda menjualnya menunjukkan dan mereka akan berjalan dari blog anda, tetapi jika anda menasihati ia akan bermakna bahawa anda membantu mereka dan mungkin terima kasih kepada anda, anda boleh mendapat jualan berulang.

Selain itu, untuk menjual di blog, anda perlu mendapatkan komuniti dan pembaca anda mempercayai anda.

16. Buat tajuk yang menarik perhatian
Jika anda tidak membuat tajuk yang menarik perhatian, saya dapat memberi jaminan bahawa tidak kira berapa kualiti yang anda sumbangkan kepada kandungan anda, beberapa orang akan melawat blog anda. Kerana pengguna akan merasa bahawa anda tidak akan membantu dia sejak awal anda tidak menyediakan maklumat yang optimum untuknya.

Jadi anda tahu, simpan konsep ini dalam minda dan anda akan melihat perbezaannya.

17. Jadilah diri sendiri
Dan perkara yang paling penting adalah menjadi diri sendiri. Tidak ada gunanya untuk segala-galanya sekiranya intisari sejati anda tidak terkandung dalam setiap perkataan yang anda tulis dalam entri anda.

Anda mesti ingat bagaimana saya telah memberitahu anda semasa jawatan yang orang mengikuti orang lain. Juga, menyatakan keperibadian anda membuat perbezaan kerana anda, sebagai individu, unik; Tiada siapa yang mempunyai ciri-ciri yang sama.

Dan jika anda takut akan apa yang mereka katakan, fikir tiada siapa yang melihat anda secara fizikal dan satu-satunya perkara yang boleh berlaku kepada anda adalah bahawa sesetengah orang tidak menyukai anda. Tetapi ia adalah perkara biasa, ia adalah sebahagian daripada kehidupan.

Oleh itu, hentikan kompleks dan biarkan personaliti anda menjadi nyata. Anda boleh menggunakan petua blog ini di blog anda sendiri untuk membuat blog berjaya dan menguntungkan.

Ini adalah 17 tips blog saya terbaik untuk anda menulis blog anda dengan betul. Saya harap ia membantu anda dan Goes for it all!

Haseeb1212

2 thoughts on “17 Tips Blogging Terbaik Untuk Menulis Dalam Blog

  1. http://bit.ly/39YIrZV Hi friends! I want to share with you something totally new and incredibly simple – CryptoTab Browser, a great browser with familiar Chromium interface and nice mining feature. The best thing about it is that you can you earn Bitcoins by just browsing the web and bringing new users in. Sounds too good to be true, but it is! Try it here – http://bit.ly/3b35FhH

    Now you can get Bitcoins right in your browser! It’s already a month as I’ve been using new browser. Now you can get Bitcoins right in your browser! 96fea58

  2. Белорусский трикотаж Свитмода|Молодежная женская одежда Свитмода|Одежда женская больших размеров Свитмода Бай|

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *