12 Best WordPress Plugins

12 Best WordPress Plugins

Plugin WordPress adalah ke laman web anda apa keju, krim masam, dan bit bacon untuk kentang bakar.

… Hanya orang gila yang ingin mempunyai tapak tanpa mereka.

Dengan plugin yang betul dimasukkan ke dalam backend anda, anda boleh secara mendadak (dan seketika) meningkatkan fungsi, estetika, dan kecekapan tapak anda untuk diri sendiri dan penonton anda.

Walau bagaimanapun, dengan pelbagai pilihan yang tersedia untuk webmaster purata, cabaran untuk mencari plugin WordPress terbaik boleh merasa semua tetapi mustahil.

Lagipun, ia hanya memerlukan satu kod janky atau pemasangan yang hilang untuk mengubah laman web anda yang cantik dan rapi ke dalam kekacauan kod tidak masuk akal, tema wonky, dan fungsi yang rosak.

Read Also;- Buy Instagram Followers

Jangan bimbang.

Kami telah melakukan semua pengangkat berat untuk anda, memasang dan mengkaji semula plugin WordPress yang banyak untuk menentukan sekali dan untuk semua yang bernilai masa anda dan mana yang tidak.

Jadi, tanpa apa-apa lagi di sini adalah senarai 12 plug-in WordPress teratas untuk 2020.

12 Best WordPress Plugins

1. Borang Perhubungan 7
Borang hubungan 7

Sekiranya anda memerlukan plugin yang membolehkan anda membuat dan mengurus pelbagai bentuk hubungan, menggunakan pengesahan reCaptcha, dan memastikan bahawa semua penyerahan spam disaring dengan Askimet (lebih banyak lagi dalam satu saat), maka Borang Hubungi 7 adalah WordPress terakhir plugin yang anda perlukan.

Plugin mudah ini membolehkan anda untuk melangkau semua kod tambahan agar anda dapat dengan cepat membuat dan menerbitkan borang hubungan yang cantik yang akan membuatkan pengguna anda meletup masuk peti masuk anda.

Dengan lebih daripada 5 juta pemasangan aktif, 1,100 ulasan berbintang 5, dan harga rendah yang rendah secara percuma, kami boleh menjanjikan anda bahawa anda tidak akan menemui plugin bentuk hubungan yang lebih baik di mana saja di antara web.

Dapatkan Borang Perhubungan 7 dari WordPress.org

Ketahui cara memasang & gunakan Borang Perhubungan 7 di laman web WordPress anda (langkah demi langkah)

2. Yoast SEO
Yoast SEO plugin

Apabila ia datang kepada pengoptimuman enjin carian di halaman, beberapa plugin boleh menyalakan lilin kepada keberkesanan dan kefungsian Yoast SEO.

Dengan mengandaikan bahawa anda telah menjalankan penyelidikan kata kunci asas, plugin Yoast akan membimbing anda langkah demi langkah melalui proses mengoptimumkan kandungan baru anda untuk enjin carian.

Dari ketumpatan kata kunci sasaran anda ke pengoptimuman tajuk dan tag h2 anda, untuk pembacaan dasar dan metadata, Yoast SEO menjadikan pengoptimuman enjin carian di halaman mudah sekali sehingga gua boleh melakukannya.

Anda boleh memuat turun versi percuma di sini atau klik di sini untuk mengetahui lebih lanjut mengenai plugin premium Yoast.

3. Akismet Anti-Spam
Askimet anti spam plugin

Askimet Anti-Spam adalah satu-satunya plugin yang anda perlukan untuk memastikan spammer bertahan dan mengekalkan integriti jangka panjang laman web anda.

Ulasan plugin dan menapis setiap komen yang dikongsi di tapak web anda, menyediakan sejarah status untuk setiap orang supaya anda dapat menentukan komentar yang ditemui spammy oleh Askimet atau moderator.

Anda juga mempunyai keupayaan untuk melihat bilangan komen yang diluluskan untuk setiap pengguna, melihat URL dalam badan komen, dan mengalih keluar pautan yang kurang berguna daripada yang anda dapati.

Bahagian yang terbaik? Askimet adalah percuma untuk memuat turun dan digunakan untuk semua laman peribadi dan wang versi versi premium pada dolar, yang membolehkan anda menyimpan laman web anda dengan cantik dan tanpa spam tanpa mengira anggaran anda.

Dapatkan Akismet dari Akismet.com

4. WooCommerce
Plugin Woocommerce

Bagi anda yang memilih untuk mengambil jalan yang agak kurang konvensional dengan pengembaraan eCommerce anda (a.k.a. tidak menggunakan Shopify), WooCommerce adalah platform eCommerce sumber terbuka untuk platform web WordPress.

Dengan pelbagai ciri, sambungan, dan penyesuaian yang dibina ke dalam platform, WooCommerce membuat jualan di laman WordPress anda lebih mudah berbanding sebelumnya.

Dari pelbagai tema mereka (kesemuanya datang dengan penyesuaian yang tidak terbatas) kepada keupayaan untuk menjual produk fizikal, digital, dan gabungan, kepada alat pengoptimuman penukaran yang banyak, anda akan tertekan untuk mencari plugin tunggal yang boleh sepadan dengan WooCommerce dari segi kebolehgunaan atau harga (hanya $ 12.95 / bulan untuk pakej yang paling maju).

Dapatkan WooCommerce dari WooCommerce.com

Ketahui cara memasang & menggunakan plugin WordPress WooCommerce (langkah demi langkah)

5. TinyMCE Advanced
plugin lanjutan tinymce

Sekiranya anda ingin menjejaki butiran lalu lintas masa nyata di tapak web anda tanpa melog masuk dan melayari laman web Google Analitis, maka Dashboard Google Analytics untuk WP adalah plugin yang anda cari.

Plugin percuma yang mudah digunakan ini membolehkan anda menambah, mengalih keluar, dan menyusun semula butang yang ditunjukkan dalam bar alat Editor Visual, memberikan anda keupayaan untuk mengkonfigurasi sehingga empat baris butang yang termasuk (tetapi sudah tentu tidak terhad kepada) fon saiz, keluarga font, warna teks / latar belakang, jadual, dan banyak lagi.

Dengan mengklik butang, TinyMCE membolehkan anda menyelaraskan secara mendalam dan menyederhanakan pengalaman backend WordPress anda, yang bermakna anda boleh memberi tumpuan kepada apa yang anda lakukan dengan lebih baik dan meninggalkan semua “carian butang” di belakang anda.

Dapatkan Advanced TinyMCE dari WordPress.org

6. Keselamatan WordFence
wordfence security wp plugin

Dengan perkembangan serangan siber dan laman web pada tahun 2018, keselamatan laman web adalah lebih penting daripada sebelumnya.

Menawarkan versi kedua WordFence Security percuma dan berbayar memberikan anda akses kepada banyak alat termasuk:

Pengesahan integriti fail teras WordPress dan pembaikan.
Malware, virus, dan pengimbasan backdoor.
Firewall yang merangkumi pengehadan kadar, menyekat crawler Google palsu, senarai putih IP dan penyekatan IP.
Trafik masa nyata yang merangkumi Google Crawlers, pembaca suapan RSS dan semua crawler dan bot lain. (Google Analytics tidak menyertakan data ini.)
Pemberitahuan e-mel amaran dan masalah kritikal.
Perlindungan penggodam kuasa brute.
Dan lebih banyak lagi.
Sekiranya anda prihatin dengan keselamatan dan integriti laman web anda, WordFence Security akan membolehkan anda berehat dengan mudah mengetahui bahawa laman web anda, seperti pelanggan Allstate, berada dalam keadaan baik.

Dapatkan Keselamatan WordFence dari WordFence.com

7. Google Sitemap XML
google xml sitemap plugin wordpress

Satu lagi plugin SEO berguna untuk WordPress, Sitemaps Google XML membantu enjin carian seperti Google, Bing, dan Yahoo! (orang masih menggunakannya, kan?) untuk lebih baik indeks tapak web anda dengan sitemap XML khas.

Sebaik sahaja anda memasang dan mengaktifkan plugin, ia akan secara automatik membuat peta sitemap XML yang memudahkan bot enjin carian untuk melihat, merangkak dan mengindeks laman web anda supaya anda dapat menikmati peningkatan dalam ranking anda dan beberapa tambahan “Juice SEO “Untuk bertahun-tahun akan datang.

Dapatkan Google XML Plugin dari WordPress.org

8. WP Super Cache
WP Super Cache plugin

Pada tahun 2020, kelajuan laman web anda adalah segalanya. Dan dengan WP Super Cache, anda dapat dengan cepat dan tanpa rasa sakit meningkatkan kelajuan dasar laman web anda.

Plugin yang percuma dan mudah digunakan ini menghasilkan fail HTML statik dari laman web WordPress dinamik anda yang bermaksud bahawa pelayan web akan menggunakan fail tersebut dan bukan memproses skrip PHP yang lebih berat (dan perlahan).

Dengan tag harga nominal dan kemudahan konfigurasi, WP Super Cache adalah plugin penting untuk mana-mana webmaster yang ingin meningkatkan kelajuan laman web mereka dan menikmati semua manfaat yang diperolehinya.

Dapatkan WP Super Cache dari WordPress.org

9. Papan Pemuka Google Analytics untuk WP oleh ExactMetrics
Papan pemuka analitik Google untuk plugin wp

Sekiranya anda ingin mengesan butiran lalu lintas masa nyata di tapak web anda tanpa melog masuk dan cuba menavigasi laman web Google Analytics labyrinthine, kemudian Google Dashboard untuk WP oleh Metrik Terperinci (cuba mengatakan bahawa tiga kali cepat!) Adalah plugin yang anda cari.

Plugin ini membolehkan anda memantau bukan sahaja statistik trafik masa nyata dan saluran pemerolehan tetapi juga:

Sesi, carian organik, paparan halaman, statistik analisis kadar lantunan
Lokasi, halaman, perujuk, kata kunci, 404 statistik analitis ralat
Saluran trafik, rangkaian sosial, medium lalulintas, statistik analisis enjin carian
Kategori peranti, penyemak imbas, sistem pengendalian, resolusi skrin, statistik analisis jenama mudah alih
Dan, kerana ia bebas untuk digunakan untuk kedua-dua laman web peribadi dan komersial, anda tidak akan kehilangan apa-apa dengan mengklik ‘unduh’ dan mencubanya.

Dapatkan Google Analytics WP dari WordPress.org

Ketahui cara Pasang & Menggunakan plugin Google Analytics WordPress (langkah demi langkah)

10. Plugin WordPress UpdraftPlus Backup
updraft plus wordpress plugin

Tidak ada yang lebih mengecewakan (atau mengerikan) untuk webmaster purata daripada prospek kehilangan semua kerja keras dan kandungan mereka kerana kemas kini yang salah atau kebocoran coding yang tidak disengajakan.

Nasib baik, dengan UpdraftPlus WordPress Backup, plugin backup cadangan terjadual tertinggi (2,400 + 5 bintang dan pengiraan) di dunia, anda boleh meletakkan ketakutan dan kekecewaan di belakang anda.

Apa yang anda perlu lakukan ialah klik ‘pasang’ dan istirahat dengan mudah kerana semua data anda disandarkan dengan lancar ke awan.

Dapatkan UpdraftPlus dari WordPress.org

11. Elementor Page Builder
plugin pembangun tema elementor

Jika Divi Builder dan BoldGrid mempunyai idea yang diubah menjadi plugin WordPress, Elementor Page Builder akan menjadi.

Pembina Laman Elementor adalah salah satu plugin pembangun halaman WordPress yang paling berkesan dan mudah digunakan di pasaran hari ini.

Pada hanya $ 50 / tahun untuk satu laman web, Elementor bernilai baik wang dan akan membolehkan anda dengan cepat dan profesional membuat halaman cantik.

Dapatkan Elementor dari Elementor.com

12. Pemadaman dan Pengoptimuman Imej Smush
WP Smush memampatkan imej

Tiada apa-apa yang akan merosot laman web anda atau melambatkan masa beban anda lebih cepat daripada imej-imej yang besar dan tidak dapat dimanipulasi.

Nasib baik, dengan Pengendalian dan Pengoptimuman Imej Smush, anda boleh memampatkan, mengubah saiz, dan mengoptimumkan semua imej laman web anda dalam masa kurang dari satu hari.

Klik di sini untuk mengetahui mengapa Pemampatan Imej Smush dan Pengoptimuman dianggap sebagai pemampat imej mampatan imej terbaik di pasaran WordPress.

Haseeb1212

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *